2015-06-24

Stora Tillväxtdagen om digitalisering för konkurrenskraft

Torsdagen den 8 oktober är det dags för årets upplaga av Stora Tillväxtdagen. Årets tema är ”Digitalisering för konkurrenskraft”.

Den digitala transformationen förändrar förutsättningarna för hela näringslivet. En omvandling som innebär både utmaningar och möjligheter för alla svenska företag. Hur kan vi säkra tillväxten och konkurrenskraften? Detta är temat för Stora Tillväxtdagen som presenteras av Tillväxtverket och Tillväxtanalys.

Inledningstalar gör Tillväxtverkets generaldirektör Gunilla Nordlöf och Tillväxtanalys vikarierande generaldirektör Jan Cedervärn. Under dagen följer föreläsningar och panelsamtal med bland annat Stefan Hyttfor, föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling om digitaliseringens påverkan, Jessica Stark från SUP46, i ett samtal om Stockholms start-up scen och med Bengt Ivansson, Näringslivschef Skellefteå kommun, om e-government och hur det offentliga kan förbättra sitt erbjudande med hjälp av digitaliseringen.

Under dagen kommer även uttagningen ske till TEDxBinnenhof 2016 - Ideas from Europé - där svenska företag har en chans att vinna en plats på finalen i Luxemburg.

Stora Tillväxtdagen är fullbokad men kommer direktsändas på webben under hela dagen den 8 oktober med start klockan 10:00.Inspelat material kommer även att finnas tillgängligt efter konferensen.

Webbsändning: Konferensen direktsänds på webben den 8/10. Inspelat material kommer även att finnas tillgängligt i efterhand.
Länk till webbsändninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Program: Programmet för dagenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stora Tillväxtdagen på Twitter: @tillvaxtdagen  #tvd2015

Om Stora Tillväxtdagen: Stora Tillväxtdagen är en konferens om Sveriges utmaningar ur ett hållbart tillväxtperspektiv. Dagen arrangeras av Tillväxtverket och Tillväxtanalys.