2018-07-11

Save the date! Seminarium om kunskaps­intensiva industriers attraktion av internationell kompetens

I samband med att Tillväxtanalys i höst avslutar ramprojektet Vad kan staten göra för att underlätta kunskaps­intensiva industriers attraktion av internatio­nell kompetens? anordnar vi ett seminarium på ämnet.

Under seminariet den 28 september presenterar vi vår nya rapport och bjuder in till en paneldiskussion med representanter från näringslivet, forskningen och statliga aktörer. I panelen återfinns gäster från bland andra Kungliga ingenjörs­vetenskaps­akademien (IVA), Almega och Delegationen för migrations­studier (Delmi) under ledning av moderator Pernilla Norlin, vice vd och kommunikationschef på Entreprenörskaps­forum. Vi håller till i Tillväxtanalys lokaler på Torsgatan 11 i centrala Stockholm.

Vi återkommer med mer information samt möjlighet till anmälan i slutet av augusti. I väntan på det får du gärna notera datumet i din kalender och blir du redan nu nyfiken på vårt projekt om hur staten kan underlätta kunskaps­intensiva industriers attraktion av internationell kompetens är du varmt välkommen att läsa mer. Länk till projektbeskrivning och redan publicerade underlagsrapporter.

Plats: Torsgatan 11, Stockholm, klicka här för kartalänk till annan webbplats

Lokal: Riksmötet

Tid: 28 september 2018, 10.00-11:30

Sista anmälningsdag: Anmälan öppnar i augusti