Nyhetsbrev och RSS

Många sidor på Tillväxtanalys webbplats går att prenumerera på via e-post eller RSS. Här kan du sammanställa ett personligt nyhetsbrev med de ämnen som du är intresserad av. Du kan alltid ändra eller avsluta denna e-postprenumeration.

Om du prenumererar på nyhetsbrevet sedan tidigare och vill lägga till ett ämne, får du även kryssa i dina nuvarande ämnen som du vill ska vara kvar i utskicket. Det är dina senaste val i formulären som gäller.

När det gäller e-postprenumerationen använder vi oss av en Nobicon-tjänst som publicerar RSS-flödet via en länk som du får skickat till din e-post.

Prenumerera på RSS-flöden

RSS är ett standardformat som används för att tillhandahålla korta versioner av webbaserade texter, länkade till den fulla versionen av texten. För att kunna ta del av ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. De flesta webbläsare har inbyggt stöd för RSS.

Aktuellt – alla nyheterlänk till annan webbplats

Prenumerationen samlar de flesta av våra nyhetsflöden: rapporter, aktuella nyheter, statistik, remissyttranden och rekryteringsannonser.  

Pressmeddelandenlänk till annan webbplats

Pressmeddelanden om vår statistik inom områdena konkurser, nyföretagande och internationella företag.

Publikationerlänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar rapportserien, statistikserien, PM-serien, Svar direkt och Tillväxtfakta

Remissvarlänk till annan webbplats


Statistiklänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar allt som har med vår statistikproduktion att göra, rapporter, månadsvis konkursstatistik, kvartalsrapporter nyföretagande och andra nyheter.

Konkursstatistiklänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar all konkursstatistik per månad samt årsrapporter.

Nystartade företaglänk till annan webbplats

Prenumerationen innehåller alla kvartals- och årsrapporter.

Lediga jobblänk till annan webbplats

Prenumerera på lediga tjänster via RSS.

RSS i webbläsare 

Om du använder Mozilla Firefox visas en RSS-ikon i adressraden när det finns ett flöde kopplat till sidan. Klicka på ikonen för skapa ett aktivt bokmärke och på så sätt starta en prenumeration på sidans RSS-flöde. Inställningar för flöden gör du i webbläsaren genom att välja Verktyg, Inställningar, RSS.
Om du använder Internet Explorer version 7 eller senare, markeras RSS-ikonen i verktygsfältet med en liten stjärna när ett flöde finns på sidan. Klicka på ikonen och olika alternativ för prenumeration på flödet visas. Olika inställningar för flöden (feeds) kan du göra i webbläsaren – välj Verktyg, Internetalternativ, fliken Innehåll.

Även Opera, Safari och andra webbläsare har inbyggda RSS-program, dock inte Internet Explorer 6 och äldre. Google Chrome har inget direkt stöd för RSS. Genom att aktivera olika plugin från ”chrome web store” kan man prenumerera och läsa RSS-flöden. Exempelvis ”RSS Subscription Extension för Chrome” som gör att funktionen blir liknande den i Internet Explorer.