Praktik på Tillväxtanalys

På Tillväxtanalys jobbar vi med att ta fram kunskap för att främja näringslivets och samhällets utveckling. Är du intresserad av att göra din praktik hos oss? Vi tar emot praktikanter i mån av tid och plats.

Praktikområden

Det finns möjlighet att göra praktik inom våra aktuella projekt. Där får du en inblick i arbetet som analytiker och en unik möjlighet att lära mer om näringspolitiken och statsförvaltningen. Du kan också göra praktik inom någon av våra verksamhetsstödjande områden, till exempel HR, kommunikation eller IT. Här har du möjlighet att öka dina kunskaper inom respektive område och hur det är att jobba med dessa frågor inom en statlig kunskapsorganisation. Som praktikant hos oss får du handledning av någon av våra erfarna medarbetare.

Vi tar emot i mån av tid

Vi tar emot praktikanter från universitet och högskolor i mån av tid och resurser. En förutsättning är att din utbildning överensstämmer med vår verksamhet och att vi har tid för handledning.

Ett krav är också att praktiken ingår i din utbildning. Vi kan inte garantera att vi erbjuder praktikplatser varje termin och på alla avdelningar.

Så gör du

Skicka ett brev till oss och berätta varför du vill göra din praktik på Tillväxtanalys. Bifoga CV, intyg från ditt universitet om att praktiken ingår i utbildningen och ett intyg med dina studieresultat. Ange också inom vilket område du vill göra din praktik och på vilket kontor.

Söker du praktikplats till vårterminen ska den vara hos oss senast 1 oktober året innan och för höstterminen senast den 1 april.

Skicka din intresseanmälan till info@tillvaxtanalys.se.test

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev