Gör praktik hos oss

Vårt mål är att genom kunskap och analys främja näringslivets hållbara tillväxt. Hör gärna av dig om du är intresserad av att praktisera hos oss.

Områden

Det finns möjlighet att göra praktik inom våra aktuella projekt. Där får du en inblick i arbetet som analytiker och en unik möjlighet att lära mer om näringspolitiken och statsförvaltningen. Du kan också göra praktik inom någon av våra verksamhetsstödjande områden, till exempel HR, kommunikation eller IT. Här har du möjlighet att öka dina kunskaper inom respektive område och hur det är att jobba med dessa frågor inom en statlig kunskapsorganisation. Som praktikant hos oss får du handledning av någon av våra erfarna medarbetare.

Förutsättningar

Vi tar emot praktikanter från universitet och högskolor i mån av tid och resurser. En förutsättning är att din utbildning överensstämmer med vår verksamhet och att vi har tid för handledning. Ett krav är också att praktiken ingår i din utbildning.

Så gör du

Skicka ett mail till oss och berätta varför du vill göra din praktik på Tillväxtanalys. Bifoga CV och intyg från ditt universitet som visar att praktiken ingår i utbildningen samt ett intyg med dina studieresultat. Ange också inom vilket område du vill göra din praktik och på vilket kontor.

Söker du praktikplats till vårterminen ska den vara hos oss senast 1 oktober året innan och för höstterminen senast den 1 april.

Skicka din intresseanmälan till info@tillvaxtanalys.se

test

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev