Registrera konto i TAM

Du som ska registrera ärenden i Modul för stödtransparens (TAM) behöver få behörighet till systemet. Följ instruktionen nedan.

Den som ska registrera ärenden i Modul för stödtransparens (TAM) behöver få behörighet till systemet.

OBS! Pga ett teknikproblem får ni inte en kvittens efter att ni fyllt i formuläret och klickat skicka. Ärenden skickas ändå. Arbete med detta pågår.

Ansök om behörighet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När du fyllt i dina uppgifter får du ett bekräftelsemejl från Tillväxtanalys samt ett e-postmeddelande från Europeiska kommissionen med en länk där du skapar ett konto i EU Login. Se steg 2 ”Upprätta konto i EU Login” för hur du går tillväga för att skapa ett konto i EU Login.

Observera att du måste bekräfta ditt konto och lösenord inom 24 timmar efter att e-postmeddelande mottagits.

Om du sedan tidigare har ett konto i EU Login kan du hoppa över detta steg.

När du ansökt om behörighet till Modul för stödtransparens (TAM) enligt Steg 1 ska du få ett automatgenererat e-postmeddelande från Europeiska kommissionen om att ett transparensanvändarkonto (Transparency User Account) är upprättat.

Bilden visar ett e-postmeddelande från EU-kommissionen.

 

  1. Klicka på länken "Signup confirmation link" för att skapa ett konto i EU Login.
  2. Välj ”Create new account”.
  3. Fyll i dina uppgifter och klicka på "Skapa konto".

När du skapat ett konto i EU Login får du ett ytterligare mejl från Europeiska kommissionens autentiseringstjänst. Du ombeds då att skapa ett lösenord via en länk.

Bilden visar

Observera att du måste bekräfta ditt lösenord inom 24 timmar eftersom länken i det autogenererade e-postmeddelandet bara gäller den tiden. Om länken hinner bli inaktuell mejlar du Tillväxtanalys, statligt_stod@tillvaxtanalys.se, som skickar ut en ny länk.

När du upprättar ett lösenord kommer du direkt till Stödmodul för transparens (TAM). Då får du en bekräftelse på att du kan börja använda TAM.

Bilden visar en bekräftelse på att du fått behörighet i TAM.
test

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev