Prenumerera på RSS-flöden

RSS är ett standardformat som används för att tillhandahålla korta versioner av webbaserade texter, länkade till den fulla versionen av texten. För att kunna ta del av ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. De flesta webbläsare har inbyggt stöd för RSS.

Vill du hellre ha ett e-postmeddelande med vårt nyhetsbrev så anmäl dig till det här.

Publikationerlänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar rapportserien, statistikserien, PM-serien och WP-serien.

Remissvarlänk till annan webbplats


Statistiklänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar allt som har med vår statistikproduktion att göra, rapporter, månadsvis konkursstatistik, kvartalsrapporter nyföretagande och andra nyheter.

Konkursstatistiklänk till annan webbplats

Prenumerationen inkluderar all konkursstatistik per månad samt årsrapporter.

Nystartade företaglänk till annan webbplats

Prenumerationen innehåller alla kvartals- och årsrapporter.

Lediga jobblänk till annan webbplats

Prenumerera på lediga tjänster via RSS.

RSS i webbläsare 

Om du använder Mozilla Firefox visas en RSS-ikon i adressraden när det finns ett flöde kopplat till sidan. Klicka på ikonen för skapa ett aktivt bokmärke och på så sätt starta en prenumeration på sidans RSS-flöde. Inställningar för flöden gör du i webbläsaren genom att välja Verktyg, Inställningar, RSS.
Om du använder Internet Explorer version 7 eller senare, markeras RSS-ikonen i verktygsfältet med en liten stjärna när ett flöde finns på sidan. Klicka på ikonen och olika alternativ för prenumeration på flödet visas. Olika inställningar för flöden (feeds) kan du göra i webbläsaren – välj Verktyg, Internetalternativ, fliken Innehåll.

Även Opera, Safari och andra webbläsare har inbyggda RSS-program, dock inte Internet Explorer 6 och äldre. Google Chrome har inget direkt stöd för RSS. Genom att aktivera olika plugin från ”chrome web store” kan man prenumerera och läsa RSS-flöden. Exempelvis ”RSS Subscription Extension för Chrome” som gör att funktionen blir liknande den i Internet Explorer.