Nytt utseende, ny webbplats – samma kunskapsbank

En viktig del av vårt uppdrag handlar om att aktivt kommunicera våra resultat och kunskapsunderlag till våra målgrupper – att göra kunskapen tillgänglig för de som behöver den.

Tillgänglig information är en viktig uppgift för alla myndigheter. På Tillväxtanalys uppdaterar vi nu vår grafiska profil med färger och typsnitt med tillräcklig kontrast för att alla ska kunna läsa och ta del av den. På samma gång passar vi på att uppdatera vår webbplats för att göra den tydligare och göra det lättare att hitta våra bland våra studier och seminarier.

Istället för att leta publikationer via studieområden gör vi dem nu sökbara via både ämnesord och fritext. Vi ger också större plats till de projekt som vi kallar kunskapsprojekt – projekt där vi belyser en fråga grundligt genom flera delstudier och över att par års tid. Du kan också läsa hur de knyter an till olika samhällsutmaningar. Vi lyfter också fram det aktuella, de senaste studierna och seminarierna, för att du inte ska missa något och vi hoppas att du ska hitta det du söker.

Händer som pekar på skärm

Tillväxtanalys tar ett grepp för en tydligare kommunikation med ny grafisk profil och ny webbplats.

test

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev