Tillväxtanalys gd, Sverker Härd

Våra analytiker skapar regional tillväxt

Tillväxtanalys huvudkontor i Östersund, med totalt 26 medarbetare, har via sina rekryteringar bidragit till 16 nya länsbor i Jämtland det senaste året.

Vårt uppdrag är att utveckla kunskap för tillväxtpolitiken. Det betyder att vi analyserar, utvärderar och redovisar effekter av statens insatser. Vi tycker så klart att det är ett viktigt och spännande uppdrag och det kräver kvalificerade medarbetare med stort intresse för just tillväxtpolitik.

Under det senaste året har vi rekryterat flera nya medarbetare till båda våra kontor (Östersund och Stockholm) och det höga söktrycket visar på att många gärna vill jobba hos oss. Till vårt huvudkontor i Östersund har vi det senaste året rekryterat sex personer. Fem av dem kommer från andra delar av Sverige och världen och har valt att flytta till Östersund med sina familjer. På så sätt har kontoret med totalt 26 medarbetare bidragit till totalt 16 nya länsbor i Jämtland. Det är vi stolta över och ser det som ett bevis för att attraktiva jobb och en attraktiv miljö lockar många.

Välkomna till oss och till Jämtland Maria Bond (saknas på bilden), David Birksjö, Abdulaziz Reshid, Petter Åberg och Chizheng Miao med familjer!

Funderar du på att söka jobb och flytta till Jämtland?
Då kan vi tipsa om denna sida: Ta steget till drömlivet i Jämtland Härjedalen Länk till annan webbplats.

test

Håll dig uppdaterad, prenumerera på vårt nyhetsbrev